Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Haltin valloitus
 
 
Mahtava seikkailuvaellus Käsivarren erämaassa!
 
 
 
HAKU VUODEN 2019 HALTIN VALLOITUKSELLE ON KÄYNNISSÄ!
 
TÄYTÄ HAKULOMAKE TÄSTÄ
 
 
Haaveiletko vaelluksesta Käsivarren erämaassa, mutta:
 • et ole varma mitä kaikkia varusteita ja ruokia tarvitset?
 • et tiedä minne ja mitä reittiä sinun kannattaisi lähteä vaeltamaan?
 • et tunne ketään joka voisi lähteä mukaasi?
 • olet epävarma selviytymisestäsi erämaassa?
 • haluat muuten vain seikkailemaan Suomen upeimpaan luontoon mahtavan porukan kanssa?
Jos vastasit edes yhteen yllä olevista kysymyksistä myöntävästi, Haltin valloitus voisi olla juuri sinulle sopiva opastettu erämaavaellus.
 
 
Katso yltä Elias Pesolan tekemä kooste vuoden 2018 Haltin valloituksesta. Eliaksen muut videot, kuvat ja kirjoitukset löytyvät täältä.
 
Aikaisempien vuosien vaelluskertomukset, kuvat ja asiakkaiden kommentit löydät täältä.
 
Aikaisempien vuosien vaellusvideot löydät täältä.
 
Haltin valloitus on kaikkea tätä
 • Tukeudu ammattioppaisiin, jotka kulkevat rinnallasi ja auttavat sinua vaelluksen kaikissa vaiheissa, alkaen jo useita kuukausia ennen vaellusta alkavasta valmistautumisesta.

 • Opi taitoja, jotka eivät ole rahassa mitattavissa.

 • Kulje ja koe ainutlaatuinen reitti, joka on parempi vaihtoehto tavanomaiselle ja yleisesti käytetylle reitille.

 • Vietä erämaassa 7 päivää ja 6 yötä.

 • Patikoi yli 100 kilometriä.

 • Näe ja koe kuusi Suomen suurinta tunturia. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tällä reissulla valloittaa ne kaikki, sekä monia muita pienempiä huippuja.

 • Hyödynnä hyvät kalastusmahdollisuudet.

 • Näe lähietäisyydeltä poroja, tunturisopuleita, kiirunoita, kapustarintoja ja piekanoita.

 • Juo puhdasta vettä suoraan luonnosta.

 • Koe hurjia vesistöjen ylityksiä oppaiden avustamana.

 • Nauti vastapaistetuista letuista ja muista retkikokkauksen antimista.

 • Näe ja koe Suomen suurin vapaasti putoava 17 metriä korkea Pihtsusköngäs -vesiputous aivan lähituntumasta sen juurelta.

 • Majoitu varaustupiin, jotka ovat ainoastaan oman retkikuntamme käytössä.

 • Leiriydy teltan kanssa erämaan syrjäisiin kolkkiin, joissa ei ole minkäänlaisia rakenteita tai polkuja.

 • Majoitu vaellusta edeltävänä ja sen jälkeisenä yönä Kilpisjärven Tundreaan, jossa käytössäsi ovat kaikki mukavuudet.

 
Fiiliksiä vuoden 2016 Haltin valloitukselta. Kuva: Katja Jaranne
 
Opaspalvelu sinua varten
 
Palveluksessasi ovat Wild Adventures Northin ammattioppaat, jotka auttavat ja opastavat sinua vaelluksen kaikissa vaiheissa, alkaen jo useita kuukausia ennen vaellusta alkavasta valmistautumisesta.
 
"Vaellussuunnitelma ja esivalmistelut, kuten majoituksen ja varaustupien varaamiset oli hoidettu todella hyvin. Ohjeistus ja neuvot varusteista ja pakkaamisesta toimivat hyvin." - Mari
 
"Niille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta, tämä on loistava tilaisuus oppia ja nähdä mitä vaellus käytännössä on." - Sini
 
Saat sähköpostiisi lähes 30-sivuisen retkisuunnitelman, joka sisältää tarvittavan informaation varusteiden, vaatteiden ja ruokien hankkimisesta, rinkan pakkaamisesta, turvallisuudesta, hygieniasta, reitistä, aikatauluista, matkustamisesta, majoittumisesta, lupa- ja vakuutusasioista ja monista muista asioista.
 
Oppaidemme opettamana sinulla on mahdollisuus opetella myös taitoja, jotka eivät ole rahassa mitattavissa. Voit oppia vaelluksen aikana esimerkiksi suunnistusta, kalastusta, eläin- ja kasvilajien tuntemusta, eräkokkausta ja paljon muuta. Kerro meille tavoitteesi, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua niiden toteuttamisessa!
 
"Koko vaellusporukka oli mieleenpainuva, eritoten se yhteishenki mikä siinä muotoutui ja kuinka kaikki auttoivat toisiaan. En olisi yksin kyllä ikinä uskaltanut joten senkin myötä todella ainutlaatuinen kokemus. Parasta oli ehdottomasti hyvä porukka, upeat maisemat ja ylipäätänsä koko vaelluskokemus jonka myötä uskaltautuu sitten yksinkin matkalle." - Sini
 
Ainutlaatuinen vaellusreitti
 
Tavallisesti suurin osa Haltille kulkevista vaeltajista kävelee koko matkan edestakaisin maastoon merkittyä Kalottireittiä pitkin. Kalottireitti ei kuitenkaan tarjoa parasta mahdollista erämaaseikkailua.
 
Me Wild Adventures North -oppaat viemme sinut reitille, joka on ainutlaatuinen vaihtoehto tavanomaiselle ja yleisesti käytetylle reitille! Lähdemme liikkeelle E8 -tien varresta Norjan puolelta. Kuljemme ruuhkatonta reittiä Urtaslaaksoon, jonka maisemat ovat näkemisen arvoiset. Tällä reitillä tulet näkemään ja kokemaan kuusi Suomen suurinta tunturia!
 
Kolmantena päivänä poikkeamme kokonaan pois kartalle merkityltä reitiltä ja yövymme syvällä erämaassa, jossa vain harva ihminen on kulkenut. Paluumatkan suoritamme Kalottireittiä pitkin, edeten tuvalta tuvalle. Näin takaamme, että maisemat ja olosuhteet ovat koko vaelluksen ajan uusia ja vaihtelevia.
 
Kuva: Wild Adventures North (IG: @wildadventuresnorth)
 
Käsivarren erämaan maasto on hyvin karua ja täysin puutonta seutua. Rinkka painaa hartioita, kivikkoinen maasto laittaa nilkat koetukselle ja reitin korkeuserot ovat rajuja. Päivittäiset kulkumatkat vaihtelevat 7,4 kilometristä 21,2 kilometriin. Etenemme reippaasti, mutta nauttien kuitenkin samalla maisemista ja pitäen riittävästi taukoja.
 • 1. Päivä: E8 tien levike - Didnujärvi (n. 10 km)

 • 2. Päivä: Didnujärvi - Urtas-Hotellin autiotupa (n. 13 km + mahdollisuus valloittaa matkan varrella Urtasvaara, Loassonibba ja/tai Liigevarri)

 • 3. Päivä: Urtas-Hotellin autiotupa - Pihcosjohka (n. 7,5 km + mahdollisuus valloittaa matkan varrella Govddosgaisi)

 • 4. Päivä: Pihcosjohka - Haltin varaustupa (n. 8 km + mahdollisuus valloittaa illalla leiristä Halti)

 • 5. Päivä: Haltin varaustupa - Pitsusjärven varaustupa (7,4 km + toinen mahdollisuus valloittaa aamulla leiristä Halti sekä lisäksi Ridnitšohkka, Gieddetšohkka ja/tai sen sivuhuippu Etu-Halti)

 • 6. Päivä: Pitsusjärven varaustupa - Kuonjarjoen varaustupa (20,6 km + mahdollisuus valloittaa matkan varrella Saivaara ja illalla leiristä Kahperusvaarojen sivuhuippu ja Kuonjarvaara sekä sen sivuhuippu Kalkkinippa)
 • 7. Päivä: Kuonjarjoen varaustupa - Kilpisjärvi (21,2 km)

 
Reittisuunnitelma. Kuva: Wild Adventures North (IG: @wildadventuresnorth)
 
"Yksi asia jota en osannut odottaa oli se kuinka kauan 10 km matkan tarpomiseen menee taukoineen ja vaikeine maastoineen. Tärkeintä on kuitenkin se itseluottamus jota kokemuksesta sai." - Sini
 
Kuvassa pääoppaamme Petteri Veijonen kiipeää Suomen neljänneksi korkeinta Govddosgaisi -tunturia kohti elokuussa 2013 (kartassa leirien 2 ja 3 välisellä reitillä). Taustalla kimaltelee Riimmajärvi. Tästä tulemme nousemaan myös Wild Adventures North -retkikunnan kanssa.​ Kuva: Wild Adventures North (IG: @wildadventuresnorth)
 
Vesistöjen ylitykset
 
Reitillämme on useita vesistön ylityksiä, joista suoriutuminen vaatii hyvää tasapainoa ja rohkeaa asennetta. Vesi on jäätävän kylmää ja se virtaa kovaa, yrittäen horjuttaa jokaista askeltasi joen kivisessä ja liukkaassa pohjassa. Jos olet epävarma selviytymisestäsi, oppaamme kantavat rinkkasi puolestasi toiselle puolelle ja tulevat antamaan sinulle tukea ylityksessä.
 
"Itsensä voittaminen oli hienointa. Mulla se oli lähinnä henkistä, koska pelkäsin yllättävän paljon noita hirveimpiä rakkalouhikoita, varsinkin kun ne oli märkiä. Annoit asiakkaille juuri sen tuen, minkä he kullakin hetkellä tarvitsivat, milloin rakalla, milloin vesistöjen yli kahlauksissa." - Eliisa
 
"Koko reissun ajan oli turvallinen olo ja kaikista huolehdittiin - Hyvä, että asiakkaiden ajatuksia kuunneltiin." - Meri
 
Kuvassa vaelluksemme pääopas Petteri Veijonen kantaa asiakkaan rinkkaa joen toiselle puolelle vuoden 2017 Haltin valloituksella. Kuva: Pekka Eerikäinen
 
Eläimistö
 
Suurella todennäköisyydellä tulet näkemään erämaassa useita vapaana liikkuvia poroja ja niiden muodostamia tokkia. Saatamme nähdä myös laumoittain tunturisopuleita, mikäli tulee hyvä sopulivuosi. Joka vuosi olemme päässeet myös ihailemaan melko läheltä erilaisia tunturissa asuvia lintuja, kuten kiirunoita, piekanoita ja kapustarintoja. Hyttysiä ja mäkäräisiäkin löytyy, mutta tavallisesti puuton ja tuulinen erämaa pitää huolen siitä, että niistä on riesaa vain ajoittain. Lappalainen sanonta kuuluu: "Räkkä ajaa poron tunturiin". Tämä tarkoittaa sitä, että porot pakenevat hyttysiä ja mäkäräisiä pusikkoisilta alueilta tunturierämaahan, jossa ne saavat olla rauhassa noilta pieniltä kiusankappaleilta. Hyttysverkko ja hyttysmyrkky tulevat siitä huolimatta varmasti tarpeeseen.
 
Kolme yksilöä yli 200 poron tokasta, jonka kohtasimme lähietäisyydeltä vuoden 2016 Haltin valloituksella. Kuva: Katja Jaranne
 
Kana ja tipu vuoden 2017 Haltin valloituksen varrelta. Kuva: Jarno Laine (IG: @jarno.laine)
 
Puhtaat luonnonvedet
 
Käsivarren erämaan vesi on puhtaampaa kuin Helsingin vesijohtovesi. Vettä ei tarvitse jatkuvasti kantaa mukana, sillä sitä on kaikkialla. Sitä voi juoda suoraan virtaavista puroista, joita erämaan rinteet solisevat valtoimenaan. Haltille kiivetessä tai kuivemmilla osuuksilla myös pullo tulee tarpeelliseksi. 
 
Ruokatauot
 
Arvostamme kunnollisia ja kiireettömiä ruokataukoja, jotka antavat voimia jatkaa vaellusta. Syömme joka päivä aamupalan, kaksi lämmintä ateriaa, iltapalan ja runsaasti välipaloja. Kaupoissa on tänä päivänä loistavat valikoimat erilaisia hyvin kevytkantoisia mutta energiapitoisia retkiruokia, joihin pitää lisätä vain vesi. Oppaamme antavat kysyttäessä myös neuvoja omien retkiruokien kuivattamiseen ja valmistamiseen. Ruoat valmistetaan retkikeittimillä (omilla tai lainatuilla). Sinun ei tarvitse osata käyttää retkikeitintä, sillä opetamme sen sinulle viimeistään ensimmäisellä ruokatauolla.
 
Ruokatauko vuoden 2016 Haltin valloituksella. Kuva: Kaisa Paatsola
 
Haltin valloitus
 
Haltin 1324 metrin korkeudessa olevan Suomen korkeimman kohdan valloittaminen on monille koko vaelluksen huippuhetki. Ylhäällä käynti ja palaaminen Haltin juurella olevalle varaustuvalle kestää noin 3 tuntia. Rinkkaa ei tarvitse kantaa mukana ylös. Reitti huipulle kulkee jyrkkää ja kivistä rinnettä. Rinteellä on myös enemmän tai vähemmän lumisia alueita ympäri vuoden. Huippu on yksi harvoista paikoista, joissa toimii puhelinverkko. Vaeltajien onkin syytä vieroittautua facebookista, whatsappista ja kaikesta muustakin yhteydenpidosta ulkomaailmaan.
 
Onnellisia valloittajia vuoden 2017 Haltin valloituksella. Kuva: Wild Adventures North (IG: @wildadventuresnorth)
 
Pihtsusköngäs
 
Tulet ohittamaan vaelluksella 17 metriä korkean Pihtsusköngäs -vesiputouksen. Sen voimakkaiden kuohujen näkeminen on yksi vaelluksemme vaikuttavimmista kokemuksista. Oppaamme osaavat näyttää sinulle piilossa olevan reitin, josta pääset kiipeämään melko helposti aivan putouksen juurelle.
 
Vaelluksemme pääopas Petteri Veijonen poseeraa könkään juurella vuoden 2016 Haltin valloituksella. Kuva: Eveliina Penttilä
 
"Kertakaikkiaan huippu reissu ja sattui matkaan vielä mukavat reissukaveritkin. Toivottavasti tullaan pitämään vielä yhtä jatkossakin ja saa seuraa tulevillekin reissuille." - Katja
 
Saivaara
 
Vaelluksella on mahdollisuus poiketa kiipeämään erikoisen näköiselle Saivaaralle. Sen seinämät ovat pystysuorat ja useita kymmeniä metrejä korkeat, mutta sen itäpäädystä pääsee kiipeämään huipulle jalkaisin.
 
Kuva: Wild Adventures North (IG: @wildadventuresnorth)
 
Huipulle kulkevan polun molemmin puolin viettävät alas päätä huimaavan jyrkät rinteet. Näin hurjia korkeuseroja ei pääse ihailemaan suurilla tuntureilla. Suosittelemme ehdottomasti Saivaaralle kiipeämistä kaikille jotka uskaltavat! Jos päässä huimaa liikaa, voit vaihtoehtoisesti kulkea toisen oppaamme kanssa jo etuajassa seuraavaan leiripaikkaan.
 
Kuva: Wild Adventures North (IG: @wildadventuresnorth)
 
"Itse halusin nimenomaan oikeaa vaelluskokemusta, vesisateineen ja särkevine jalkoineen. Ei mitään 'kuljetamme varusteet puolestasi majapaikoille' -luksusta. Nimenomaan tällaista missä saa pistää itsensä kunnolla likoon." - Sini
 
Leiriytyminen​
 
Majoitumme vaelluksemme aikana kolmessa lukitussa varaustuvassa, jotka on varattu kokonaan vain oman retkikuntamme käyttöön. Tuvissa on kamiinat, puuvarastot, nukkumalaverit, patjat, kuivauspaikat, kaasuhellat ja ulkohuussit.
 
"Parasta olivat leppoisa yhdessä olo, hienot maisemat ja luonto ja tavallaan myös se itsensä ylittäminen, että selvisi kaikesta, vaikka välillä tuntui ettei enää jaksa. Vaelluksesta jäi käteen selkeä fiilis siitä, että haluan vaeltaa jatkossakin ja viedä lapsenikin vaeltamaan." - Mari
 
Kuva: Aliisa Takanen
 
Varaustupien lisäksi leiriydymme teltoilla myös erämaan syrjäisiin kolkkiin, joissa ei ole minkäänlaisia rakenteita.
 
"Välillä kyllä väsytti pitkien matkojen jälkeen, mutta se oli pahinta vain sillä hetkellä. Heti kun pääsi telttaan, niin tuska unohtui." - Sini
 
"Selviytyminen ilman tupaa toisena yönä opetti, että ilman sitäkin pärjää. Voi pistää leirin pystyyn mihin vaan veden äärelle." - Outi
 
Telttaleiri Pitsusjärven rannassa vuoden 2018 Haltin valloituksella. Kuva: Pekka Eerikäinen
 
Majoittuminen Kilpisjärvelle
 
Yövymme Kilpisjärvellä vaellusta edeltävänä ja sen jälkeisenä yönä. Olemme kilpailuttaneet puolestasi kaikki Kilpisjärvellä sijaitsevat majoituspalvelut ja hankkineet retkikunnallemme hyvät edut.
 
Majoitumme Tundrean kahteen Saana -hirsimökkiin, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan Kilpisjärven parhaat. Katso tästä Saana -mökin panoraamakuva ja lue täältä lisätietoja.
 
Saana -mökissä on oma sauna, suihku, WC, keittiö, olohuone, vuolukivitakka, astian- ja pyykinpesukone, liesi, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, ruoanlaittovälineet, astiasto, televisio, radio, vaatteiden kuivauskaappi, autopaikka lämmitystolpalla ja Wi-Fi. Myös loppusiivous kuuluu hintaan.
 
Halutessasi voit tilata itsellesi aamiaisen Kilpisjärvellä ensimmäisen vaelluspäivän aamuna sekä vaelluksen jälkeisenä aamuna. Aamiainen tulee aamiaiskorina tai jos aamiaiselle on riittävästi tilauksia, buffetaamiainen järjestyy samaan hintaan. Aamiaisella on mahdollisuus myös vegaaniseen vaihtoehtoon.
 
Geokätköilijöille
 
Geokätköilyn harrastajilla tai kyseisen harrastuksen aloittamisesta kiinnostuneilla on erinomainen tilaisuus hakea erämaasta kolme kätköä, jotka ovat reittimme varrella. Niistä ensimmäinen on Urtas-Hotellilla, toinen Haltilla ja kolmas Meekolla. Näin kaukana sivistyksestä olevia kätköjä saa harva kätköilijä tilaisuuden etsiä!
 
Koiraihmisille
 
Haltin valloitus on koiraystävällinen vaellustuote. Asiakkaiden koirat pääsevät mukaan ilmaiseksi. Olemme huomioineet koirat niin Kilpisjärven majoituksessa kuin myös retkisuunnitelmassa.
 
Osallistuessasi vaellukseen koiran kanssa, sitoudut noudattamaan Metsähallituksen sääntöjä ja ohjeita. Ohitamme ennen vaelluksen aloitusta Norjan tullin ja siksi koirasi on täytettävä Eviran sanelemat kriteerit.
 
Oppaamme Jontti pitää seuraa asiakkaan kelpielle vuoden 2016 Haltin valloituksella. Kuva: Eveliina Penttilä
 
Kalastajille
 
Reittimme varrella aivan leiripaikkojemme tuntumassa sijaitsee osa Enontekiön erämaa-alueen parhaimmista kalastusvesistä. Ne sopivat erinomaisesti rautujen kalastukseen. Alueen tärkeimpiä kalastuskohteita ovat ainakin Lossu-, Riimma- ja Pitsusjärvi. Jos olet vasta aloittamassa kalastusharrastusta, nyt sinulla on mahdollisuus päästä harrastuksessasi alkuun oppaiden avustuksella.
 
Kuva: Wild Adventures North (IG: @wildadventuresnorth)
 
Ilmakuvaus- ja valokuvausharrastajille
 
Jos suunnittelet ottavasi vaellukselle mukaan ilmakuvauskopterin tai muuta laadukasta / erikoista kuvauskalustoa, kaluston kantamisessa tarjotaan apua. Voimme halutessasi sopia kuvaamasi materiaalin käyttämisestä Wild Adventures Northin markkinoimiseen ja tarjoamme sisällöllesi lisää näkyvyyttä.
 
YouTubettajille ja bloggaajille
 
Jos sinulla on näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa (esim. YouTube tai blogi) ja suunnittelet tekeväsi vaelluksesta kanavallesi videon / blogiisi kirjoituksen, voimme halutessasi sopia tuottamasi sisällön käyttämisestä Wild Adventures Northin markkinoimiseen ja tarjoamme sisällöllesi lisää näkyvyyttä.
 
"Lähden ehdottomasti uudestaan, jos vain mahdollista ja varsinkin uusille reiteille." - Sini
 
"Kokemus oli huikea! Innostuin lajista taas. Ja nyt on hirveä kaipuu takasin." - Outi
 

 
Hae mukaan!
 
 
HAKU VUODEN 2019 HALTIN VALLOITUKSELLE ON KÄYNNISSÄ!
 
TÄYTÄ HAKULOMAKE TÄSTÄ
 
 
Tulevat Haltin valloitukset
 
Vaellustemme suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Kaikki halukkaat eivät valitettavasti mahdu mukaan. Hakijoista valitaan 10 osallistujaa.
 • Haltin valloitus 2016 (LOPPUUNMYYTY)
 • Haltin valloitus 2017 (LOPPUUNMYYTY)
 • Haltin valloitus 1/2018 (LOPPUUNMYYTY), yhteistyössä: Rauhasi Luonto
 • Haltin valloitus 2/2018 (LOPPUUNMYYTY)​, yhteistyössä: Eetun Völjyssä & Johanna Gustafsson
 • Haltin valloitus 2019 - HAKU KÄYNNISSÄ
Haku jatkuu vähintään 31.1.2019 saakka ja tarvittaessa niin pitkään kunnes sopivat asiakkaat ovat löytyneet. Hakemusta ei kannata viivytellä.
 
Jos pääset vaellukselle, siitä ilmoitetaan sinulle sähköpostilla viimeistään 28.2.2019. Muussa tapauksessa et saa erillistä ilmoitusta. Jos joku osallistujista joutuu valmistautumisvaiheessa perumaan reissunsa, saatamme ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää mukaan vaellukselle.
 
Hakuprosessin etenemisestä tiedotetaan Wild Adventures Northin Facebook -sivulla.
 
Haltin valloitus 2019 - ALUSTAVAT TIEDOT
 • Ajankohta: 27.7.-4.8.2019 (maastossa 28.7.-3.8.)

 • Opaspalvelun hinta / asiakas: 550 € (sis. alv)

 • Muut kulut / asiakas:

- majoitus Kilpisjärvellä Tundrean Saana-mökissä 34,65 € (yht. 2 yöltä 69,3 €)
- vapaaehtoinen aamiainen 12 € (yht. 2 aamiaista 24 €)
- vapaaehtoiset liinavaatteet 10 € (yht. 2 yöltä 20 €)
- henkilökohtaiset varuste- ja matkakulut
 
HUOM! Yllä listatut "muut kulut" ovat arvioita. Tarkat hinnat varmistuvat myöhemmin. Opaspalvelun hinta ei nouse.
 
Alennuskampanjat
 
Tarjoamme erilaisia alennuksia ja arvontoja, joiden edut voivat olla yhteensä useiden kymmenien eurojen arvoisia! Alennusprosentti koskee vain yllä mainittua opaspalvelun hintaa, ei muita kuluja.
 
KAVERIALENNUS
 
Kutsu yksi tai useampi kaverisi mukaan vaellukselle. Jos tulette valituksi yhdessä, saat itsellesi ja kavereillesi -5 % alennetun hinnan (kahdestaan säästätte yhteensä 55 €, isommalla porukalla vielä enemmän).
 
KANTA-ASIAKASALENNUS
 
Jos osallistut vuonna 2019 useammalle kuin yhdelle Wild Adventures Northin vaellukselle tai jos olet ollut aikaisemmin mukana jollain Wild Adventures Northin vaelluksella, saat automaattisesti -5 % alennusta (säästät 27,5 €).
 
JAA FACEBOOKISSA JA VOITA ITSELLESI ALENNUSHINTA
 
Kaikkien Facebook -kampanjaan osallistuneiden ja valituksi tulleiden kesken arvotaan -5 % alennettu hinta (säästät 27,5 €). Osallistut kampanjaan jakamalla TÄMÄN (avaa linkki) julkaisun omalla seinälläsi julkisena (myös tämän vanhan mainoksen jakaminen hyväksytään).
 
TAGAA INSTAGRAMISSA JA VOITA ITSELLESI ALENNUSHINTA
 
Kaikkien Instagram -kampanjaan osallistuneiden ja valituksi tulleiden kesken arvotaan -5 % alennettu hinta (säästät 27,5 €). Osallistut kampanjaan tagaamalla vähintään 3 suomenkielistä Instagram-käyttäjää TÄMÄN (avaa linkki) kuvan kommentteihin.
 
Osallistujan kriteerit
 
Hakemalla mukaan vaellukselle sitoudut täyttämään seuraavat kriteerit:
 • Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa haastavissakin olosuhteissa.

 • Fyysinen ja psyykkinen kuntosi on riittävä vaelluksellamme selviytymiseen. Jos sinulla ei ole aikaisempaa vaelluskokemusta, sinulla on oltava jotain muuta taustaa, joka riittävästi tukee vaelluksella selviytymistä. Tulet kävelemään viikossa yli 100 km erittäin kivikkoisessa maastossa ja rajuissa korkeuseroissa. Tulet kantamaan joka päivä 4-12 tunnin ajan 17-19 kg painoista rinkkaa. Lisäksi olet täysin erämaan keliolosuhteiden armoilla, etkä voi vaikuttaa tuleeko taivaalta lunta vai vettä.

 • Sinulla ei ole sairauksia tai muita terveysongelmia, jotka haittaavat vaellusta. Esimerkiksi liiallinen ylipaino, vakavat selkä-, polvi- ja lonkkavaivat, mielenterveysongelmat, päihdeongelmat ja tasapaino-ongelmat ovat esteenä osallistumiselle.

 • Et käytä vaelluksen aikana alkoholia humalanhakuisesti. Huumausaineita et käytä lainkaan.

Osallistujan kriteerit on asetettu sinun ja koko retkikunnan viihtyvyyden, terveyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Jos vaelluksen aikana käy ilmi, että et täytä kriteereitä, opas määrää sinut hankkiutumaan pois erämaasta helikopterikyydillä. Wild Adventures North ei korvaa kyytiä.
 
 
HAKU VUODEN 2019 HALTIN VALLOITUKSELLE ON KÄYNNISSÄ!
 
TÄYTÄ HAKULOMAKE TÄSTÄ
 
 

 
KATSO MYÖS MUUT VAELLUSTUOTTEEMME ETUSIVULTA
 
Uusia kuvia ja videoita vaelluksiltamme julkaistaan jatkuvasti Instagramissa ja YouTubessa, sekä mielenkiintoisia keskusteluja käydään tarjoamissamme Facebookin aiheryhmissä. Linkit kaikkiin sosiaalisen verkostomme kanaviin löydät täältä.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                      
 
©2018 Wild Adventures North - suntuubi.com