Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Hakulomake - 2019
 
 
Jos lomakkeessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä sähköpostilla: wildadventuresnorth(at)hotmail.com
 
Takaisin vaelluksen esittelyyn pääset tästä
 

 
Etunimi:
  (Pakollinen)
Sukunimi:
  (Pakollinen)
Syntymävuosi:
  (Pakollinen)
Sähköposti:
  (Pakollinen)
Puhelinnumero:
  (Pakollinen)
Katuosoite:
  (Pakollinen)
Postinumero:
  (Pakollinen)
Postitoimipaikka:
  (Pakollinen)
Osallistutko Facebookin alennusarvontaan? Jos kyllä, niin millä nimellä olet Facebookissa? Kampanjan ohjeet löytyvät vaelluksen esittelystä.:

Osallistutko Instagramin alennusarvontaan? Jos kyllä, niin millä nimellä olet Instagramissa? Kampanjan ohjeet löytyvät vaelluksen esittelystä.:


Esittele vapaasti itsesi. Kerro esimerkiksi luonteestasi, harrastuksistasi, suhteestasi luontoon, mitä opiskelet / teet työksesi ja miten tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kerro myös miksi haluaisit mukaan Wild Adventures Northin vaellukselle.:

Onko sinulla aikaisempaa vaellus- tai retkeilykokemusta? Millaista? Oletko tehnyt yön yli kestäviä retkiä?:

Kuinka pitkiä matkoja olet kävellyt maastossa ja kuinka painavaa rinkkaa olet kantanut?:

Onko sinulla jotain muuta kokemusta, joka tukee vaelluksella selviytymistä? Esimerkiksi urheilutaustaa?:

Tulet kävelemään viikossa n. 100 kilometriä erittäin kivikkoisessa maastossa ja rajuissa korkeuseroissa. Tulet kantamaan joka päivä 6-12 tunnin ajan 17-19 kg painoista rinkkaa. Kuinka hyvin luotat omaan fyysiseen ja henkiseen kuntoosi?:

Onko sinulla sairauksia tai muita terveysongelmia? Esimerkiksi liiallinen ylipaino, vakavat selkä-, polvi- ja lonkkavaivat, mielenterveysongelmat, päihdeongelmat, tasapaino-ongelmat, astma, epilepsia, diabetes jne.?:

Jos tulet valituksi mukaan vaellukselle, kuinka varma olet tässä vaiheessa siitä että et joudu peruuttamaan osallistumistasi?:

Majoituspaikassa on oltava ilmoitetun aloituspäivän iltaan mennessä. Miten aiot matkustaa? Mistä päin olet lähdössä? Tarvitsetko kimppakyytiä?:

Jos matkustat omalla autolla, oletko valmis tarjoamaan muille asiakkaille kimppakyytiä? Montako henkeä autoosi mahtuu? Huomioi että varusteet vievät valtavasti tilaa.:

Olisitko tulossa vaellukselle yksin vai esim. kaverin/puolison kanssa? Kenen? Jos toinen/toiset ei tule valituksi mukaan, osallistutko vaellukseen siitä huolimatta?:

Suunnitteletko ottavasi vaellukselle mukaan koiraa/koiria? Minkä kokoista? Miten koirasi tulee toimeen muiden koirien kanssa? Luotatko koirasi fyysiseen kuntoon?:

Jos olet valmis tarjoamaan muille asiakkaille kimppakyytiä, saako autoosi tuoda koiraa?:

Aiotko kalastaa vaelluksella? Millaisella välineistöllä? Virtaamattomissa vesissä ongella kalastaminen on ilmaista ja lupavapaata. Virtaavissa vesissä kalastaminen on sallittua vain vieheellä ja perholla kalastonhoitomaksua ja erillistä vapalupaa vastaan.:

Onko sinulla reissua varten jotain tavoitteita, joiden saavuttamisessa voisimme auttaa sinua? Haluaisitko esimerkiksi oppia jotain uusia taitoja oppaidemme opettamana?:

Jos jaat ottamiasi kuvia/videoita, annatko Wild Adventures Northille luvan käyttää niitä? Haluatko että kuvasi/videosi yhteyteen merkitään nimesi/nimimerkkisi? Annatko Wild Adventures Northille luvan käyttää muiden ottamia kuvia/videoita, joissa näyt?:

Suunnitteletko ottavasi mukaan ilmakuvauskopterin tai muuta laadukasta/erikoista kuvauskalustoa? Kuvauskaluston kantoavusta voi neuvotella pääoppaan kanssa.:

Jos sinulla on YouTube -kanava, Instagram -tili, blogi tai muu vastaava, haluatko että tarjoamme sinulle laajempaa näkyvyyttä? Oletko halukas mainitsemaan yrityksemme nimen omassa sisällössäsi?:

Onko sinulla jokin ammatti, harrastus tai taito, josta voisi olla hyötyä vaelluksen erityisolosuhteissa (esim. lääkäri, hieroja, ensihoitaja, kestävyysurheilija)?:

Omistatko satelliitilla toimivan GPS-laitteen, hätälähettimen ja/tai satelliittipuhelimen? (ei välttämättä pakollinen varuste).:

Omistatko toimivan retkikeittimen? Oletko halukas jakamaan sen jonkun toisen kanssa? (ei välttämättä pakollinen varuste, vaan lainattavissa).:

Omistatko erämaan olosuhteisiin sopivan teltan/telttoja? Kuinka monelle hengelle niissä on tilaa? Oletko valmis jakamaan teltan/teltat jonkun toisen kanssa? (ei välttämättä pakollinen varuste, vaan lainattavissa).:

Omistatko selkääsi hyvin istuvan rinkan? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko tukevavartiset vaelluskengät? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko riittävän makuupussin, jolla tarkenee nukkua 0 - 15 °C lämpötilassa tai jopa pienessä yöpakkasessa? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko ulkoiluvaatteet, joissa tarkenee olla tuulisissa ja sateisissa olosuhteissa 0 - 15 °C lämpötilassa? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Jos tulet valituksi vaellukselle, varaammeko sinulle aamiaiset? Onko sinulla ruoka-aineallergioita tai erityisruokavaliota?:

Jos tulet valituksi vaellukselle, vuokraammeko sinulle liinavaatteet ja pyyhkeen? Vaihtoehtoisesti voit tuoda omat liinavaatteesi.:

Onko mielessäsi jotain muuta mistä oppaiden saattaisi olla hyvä tietää?:


Roskapostisuojaus:Paljonko on kaksi plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)


 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
                      
 
 
©2018 Wild Adventures North - suntuubi.com