Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Hakulomake vuoden 2019 vaelluksille
 
 
Voit hakeutua tällä samalla lomakkeella yhdelle tai useammalle vaellukselle. Näet eri vaellustuotteemme etusivulta.

HUOM! Lomakkeessa on ensin yleisluontoisia kysymyksiä kaikille hakijoille. Sen jälkeen on lisäkysymyksiä, jotka on eriteltynä kunkin eri vaellustuotteen hakijoille. Ensin tulee Haltin valloitusta, sen jälkeen Haltin talvivalloitusta ja lopuksi Pöyrisjärven Fatbike-seikkailua koskevat kysymykset. Vastaa sitä vaellustuotetta koskeviin kysymyksiin, johon olet hakemassa.

Jos lomakkeessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä sähköpostilla: wildadventuresnorth(at)hotmail.com
 

 
Etunimi ja sukunimi:
  (Pakollinen)
Syntymävuosi:
  (Pakollinen)
Sähköposti:
  (Pakollinen)
Puhelinnumero:
  (Pakollinen)
Katuosoite:
  (Pakollinen)
Postinumero ja postitoimipaikka:
  (Pakollinen)
Lähiomaisen yhteystieto (esim. puhelinnumero). Tarvitaan mahdollisen poikkeus- tai hätätilanteen varalle.:
  (Pakollinen)

Mille Wild Adventures Northin vaellukselle/vaelluksille olet hakeutumassa? Voit hakeutua tällä samalla lomakkeella yhdelle tai useammalle vaellukselle. Näet eri vaellustuotteemme etusivulta.:

Jos hakeudut useammalle kuin yhdelle vaellukselle, haluatko/pystytkö osallistumaan useampaan vai ainoastaan yhteen niistä?:

Jos hakeudut useammalle kuin yhdelle vaellukselle, mihin niistä osallistuisit mieluiten?:

Jokaisella vaellustuotteella on oma Facebook-alennusarvonta. Osallistutko siihen/niihin? Jos kyllä, niin millä nimellä olet Facebookissa? Kampanjan ohjeet löytyvät vaellustuotteen esittelystä.:

Jokaisella vaellustuotteella on oma Instagram-alennusarvonta. Osallistutko siihen/niihin? Jos kyllä, niin millä nimellä olet Instagramissa? Kampanjan ohjeet löytyvät vaellustuotteen esittelystä.:

Esittele vapaasti itsesi. Kerro esimerkiksi luonteestasi, harrastuksistasi, suhteestasi luontoon, mitä opiskelet / teet työksesi ja miten tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kerro myös miksi haluaisit mukaan Wild Adventures Northin vaellukselle.:

Onko sinulla aikaisempaa vaellus- tai retkeilykokemusta? Millaista? Oletko tehnyt yön yli kestäviä retkiä? Sulan vai lumen aikaan?:

Onko sinulla jotain muuta kokemusta, joka tukee vaelluksella selviytymistä? Esimerkiksi urheilutaustaa?:

Onko sinulla sairauksia tai muita terveysongelmia? Esimerkiksi ylipaino, selkä-, polvi- ja lonkkavaivat, mielenterveysongelmat, päihdeongelmat, tasapaino-ongelmat, astma, epilepsia, diabetes jne.?:

Kuinka varma olet tässä vaiheessa siitä, ettet joudu peruuttamaan osallistumistasi?:

Majoituspaikassa on oltava ilmoitetun aloituspäivän iltaan mennessä. Miten aiot matkustaa? Mistä päin olet lähdössä? Tarvitsetko kimppakyytiä?:

Jos matkustat omalla autolla, oletko valmis tarjoamaan muille asiakkaille kimppakyytiä? Montako henkeä autoosi mahtuu? Huomioi että varusteet vievät valtavasti tilaa.:

Olisitko tulossa vaellukselle yksin vai esim. kaverin/puolison kanssa? Kenen? Jos toinen/toiset ei tule valituksi mukaan, osallistutko vaellukseen siitä huolimatta?:

Onko sinulla jotain tavoitteita, joiden saavuttamisessa voisimme auttaa sinua? Haluaisitko esimerkiksi oppia jotain uusia taitoja oppaidemme opettamana?:

Jos jaat ottamiasi kuvia/videoita, annatko Wild Adventures Northille luvan käyttää niitä? Haluatko että kuvasi/videosi yhteyteen merkitään nimesi/nimimerkkisi? Annatko Wild Adventures Northille luvan käyttää muiden ottamia kuvia/videoita, joissa näyt?:

Suunnitteletko ottavasi mukaan ilmakuvauskopterin tai muuta laadukasta/erikoista kuvauskalustoa? Kuvauskaluston kuljetusavusta voi neuvotella oppaiden kanssa.:

Jos sinulla on YouTube -kanava, Instagram -tili, blogi tai muu vastaava, haluatko että tarjoamme sinulle laajempaa näkyvyyttä? Oletko halukas mainitsemaan yrityksemme nimen omassa sisällössäsi?:

Onko sinulla jokin ammatti, harrastus tai taito, josta voisi olla hyötyä vaelluksen erityisolosuhteissa (esim. lääkäri, hieroja, ensihoitaja, kestävyysurheilija)?:

Onko sinulla ruoka-aineallergioita tai erityisruokavaliota?:

Onko mielessäsi jotain muuta mistä oppaiden saattaisi olla hyvä tietää?:


Jos hakeudut Haltin valloitukselle, vastaa lisäksi seuraaviin kysymyksiin.

Kuinka pitkiä matkoja olet kävellyt viimeisten vuosien aikana? Millaisella alustalla?:

Oletko kantanut reppua/rinkkaa liikkuessasi maastossa? Minkä painoista?:

Tulet kävelemään viikossa yli 100 km erittäin kivikkoisessa maastossa ja rajuissa korkeuseroissa. Tulet kantamaan joka päivä 4-12 tunnin ajan 17-19 kg painoista rinkkaa. Onko fyysinen ja psyykkinen kuntosi riittävä?:

Aiotko kalastaa vaelluksella? Millaisella välineistöllä? Virtaamattomissa vesissä ongella kalastaminen on ilmaista ja lupavapaata. Virtaavissa vesissä kalastaminen on sallittua vain vieheellä ja perholla kalastonhoitomaksua ja erillistä vapalupaa vastaan.:

Jos olet valmis tarjoamaan muille asiakkaille kimppakyytiä, saako autoosi tuoda koiraa?:

Suunnitteletko ottavasi vaellukselle mukaan koiraa/koiria? Minkä kokoista? Miten koirasi tulee toimeen vieraiden ihmisten ja muiden koirien kanssa? Onko koirasi fyysinen kunto riittävä?:

Omistatko toimivan retkikeittimen? Oletko halukas jakamaan sen jonkun toisen kanssa? (ei välttämättä pakollinen, vaan lainattavissa).:

Omistatko erämaan olosuhteisiin sopivan teltan/telttoja? Kuinka monelle hengelle niissä on tilaa? Oletko valmis jakamaan teltan/teltat jonkun toisen kanssa? (ei välttämättä pakollinen, vaan lainattavissa).:

Omistatko vähintään 60 litraisen ja hyvin selkääsi istuvan rinkan? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko tukevavartiset vaelluskengät? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko makuupussin, jolla tarkenee nukkua 0 - 15 °C lämpötilassa tai jopa pienessä yöpakkasessa? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko toimivat vaatteet, joissa tarkenee vaeltaa tuulisissa ja sateisissa olosuhteissa tunnista toiseen? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Jos tulet valituksi vaellukselle, varaammeko sinulle aamiaiset vaellusta edeltävälle ja sen jälkeiselle aamulle? (hinnat vaellustuotteen esittelyssä):

Jos tulet valituksi vaellukselle, varaammeko sinulle liinavaatteet ja pyyhkeen? (hinnat vaellustuotteen esittelyssä). Vaihtoehtoisesti voit tuoda omat.:


Jos hakeudut Haltin talvivalloitukselle, vastaa lisäksi seuraaviin kysymyksiin.

Kuinka pitkiä matkoja olet hiihtänyt viimeisten vuosien aikana? Millaisella alustalla? Millä tyylillä? Millainen on hiihtotaitosi?:

Oletko vetänyt ahkiota/pulkkaa liikkuessasi suksilla? Minkä painoista?:

Tulet hiihtämään viikossa yli 100 km rajuissa korkeuseroissa. Tulet vetämään omia ja parisi varusteita ahkiossa vuorotellen parisi kanssa useita tunteja joka päivä. Onko fyysinen ja psyykkinen kuntosi riittävä?:

Aiotko pilkkiä vaelluksella? Omistatko välineet? Keväällä löytyy jo valmiita reikiä, joten kairaa ei välttämättä tarvitse kuljettaa mukana, mutta se on sallittua.:

Omistatko sukset ja sauvat? Millaiset? (ei välttämättä pakollinen, vaan lainattavissa/vuokrattavissa).:

Omistatko ahkiota? Millaisen? (ei välttämättä pakollinen, vaan lainattavissa/vuokrattavissa).:

Omistatko makuupussin? Millaisen? Kolmen vuodenajan tai jopa kesäpussi riittää, koska yövymme varaustuvissa, joissa on puulämmitys (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko toimivat vaatteet, joissa tarkenee hiihtää tuulessa, pakkasessa ja lumisateessa tunnista toiseen? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Jos tulet valituksi vaellukselle, varaammeko sinulle aamiaiset vaellusta edeltävälle ja sen jälkeiselle aamulle? (hinnat vaellustuotteen esittelyssä).:

Jos tulet valituksi vaellukselle, varaammeko sinulle liinavaatteet ja pyyhkeen? (hinnat vaellustuotteen esittelyssä). Vaihtoehtoisesti voit tuoda omat.:


Jos hakeudut Pöyrisjärven fatbike-seikkailuun, vastaa lisäksi seuraaviin kysymyksiin.

Kuinka pitkiä matkoja olet pyöräillyt viimeisten vuosien aikana? Millaisella alustalla? Millaisella pyörällä? Millainen on pyöräilytaitosi?:

Oletko kuljettanut varusteita liikkuessasi pyörällä? Minkä verran ne ovat painaneet yhteensä?:

Tulet pyöräilemään 5 päivässä yli 90 km rajuissa korkeuseroissa ja osittain erittäin kivikkoisessa maastossa. Tulet kuljettamaan joka päivä 4-11 tunnin ajan 17-19 kg varusteita. Onko fyysinen ja psyykkinen kuntosi riittävä?:

Aiotko kalastaa vaelluksella? Millaisella välineistöllä? Virtaamattomissa vesissä ongella kalastaminen on ilmaista ja lupavapaata. Virtaavissa vesissä kalastaminen on sallittua vain vieheellä ja perholla kalastonhoitomaksua ja erillistä vapalupaa vastaan.:

Omistatko toimivan retkikeittimen? Oletko halukas jakamaan sen jonkun toisen kanssa? (ei välttämättä pakollinen, vaan lainattavissa).:

Omistatko erämaan olosuhteisiin sopivan teltan/telttoja? Kuinka monelle hengelle niissä on tilaa? Oletko valmis jakamaan teltan/teltat jonkun toisen kanssa? (ei välttämättä pakollinen, vaan lainattavissa).:

Omistatko selkääsi hyvin istuvan rinkan/repun, joka toimii myös pyöräilyssä? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko makuupussin, jolla tarkenee nukkua 0 - 15 °C lämpötilassa tai jopa pienessä yöpakkasessa? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko toimivat vaatteet, joissa tarkenee pyöräillä tuulisissa ja sateisissa olosuhteissa tunnista toiseen? (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:

Omistatko vedensuodatinta? Millaisen? Monenko litran säiliö siinä on? Oletko halukas lainaamaan sitä ryhmän käyttöön? (ei välttämättä pakollinen, mutta hyödyllinen).:

Otatko mukaasi oman fatbiken vai tarvitseeko sinun vuokrata sellainen? Tiedätkö vielä mistä aiot vuokrata? Onko runkokokosi S, M vai L?:

Omistatko pyörälaukkuja ym, joilla painoa voi jakaa pois selästä. Millaisia? Onko sinulla ylimääräisiä, joita voisit lainata muille? (ei välttämättä pakollinen, vaan lainattavissa muilta).:

Omistatko maastopyöräilykengät tai muut soveltuvat kengät (esim. polkujuoksukengät)? Huomioi että kengät tulevat kastumaan useita kertoja päivittäin (ei ole pakollista vielä tässä vaiheessa omistaa).:


Roskapostisuojaus:Paljonko on viisi plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)


 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                      
 
©2018 Wild Adventures North - suntuubi.com