Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Palvelut
 
 
 
Haluatko mainoksesi tähän?
 
Wild Adventures Northissa uskotaan eräoppaiden ja muiden luontoaiheisten palveluntarjoajien verkostoitumiseen ja yhteistyöhön. Siksi yksi palvelumme onkin toisten tarjoamien palveluiden mainostaminen. Näitä sivuja katselee kuukausittain parhaimmillaan yli 1000 kävijää. Saat oman mainoksesi heidän nähtäväkseen, kun vastineeksi tarjoat Wild Adventures Northille mainostilaa omilta kanaviltasi. Vaihtoehtoisesti voimme sopia mainostukselle kohtuullisen hinnan rahassa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sivuston oikeassa alakulmassa olevaan sähköpostiin. Wild Adventures Northin FB-ryhmässä mainostaminen on täysin ilmaista ja lupavapaata.
 
 
Opastetut vaellukset
 
Wild Adventures North on nimensä mukaisesti erikoistunut villeihin seikkailuihin pohjoisessa. Käytännössä se tarkoittaa pitkiä ja vaativia vaelluksia Suomen ja myös esimerkiksi Norjan ja Ruotsin luonto- ja erämaa-alueilla.
 
Suomessa eräoppaiden toiminta painottuu vahvasti erilaisiin 1-2 tunnin mittaisiin ohjelmapalveluihin, jotka eivät vaadi osallistujalta erityistä valmistautumista ja sitoutumista. Tavallisimpia esimerkkejä näistä ovat koirasafarit, moottorikelkkasafarit, melonnat, koskenlaskut ja jousiammunnat. Tiedossamme ei ole Wild Adventures Northin nimissä toimivien oppaiden lisäksi ketään, joka esimerkiksi veisi asiakkaitaan viikon mittaisille erämaavaelluksille Haltille.
 
Wild Adventures Northin oppaiden läsnäolo ja työpanos mahdollistaa sen, että vaellusten vaatimustaso voidaan suunnata ensikertalaisille ja aloittelijoille, jotka ovat motivoituneita näkemään vaivaa oma kunnon ja suorituskyvyn nostamiseksi vaelluksella selviytymistä varten. Oppaat auttavat ja neuvovat asiakkaitamme vaelluksen jokaisessa vaiheessa, alkaen jo useita kuukausia ennen varsinaista vaellusta tapahtuvasta valmistautumisesta.
 
Wild Adventures Northin ensimmäinen vaellus oli elokuussa 2016 järjestetty Haltin valloitus. Mukana oli seitsemän asiakasta ja kaksi erä- ja luonto-opasta. Lue tarkempi vaelluskertomus täältä. Seuraa myös Wild Adventures Northin FB-ryhmää saadaksesi tietoa seuraavista vaelluksista.
 
Millaiselle vaellukselle sinä olisit valmis tulemaan asiakkaaksi ja mitä kohteita sinulla on mielessäsi? Kerro oma toiveesi täällä tai Wild Adventures Northin FB-ryhmässä
 
 
Haltin valloitus 2017
 
Vuonna 2016 rynnäkkösuosion saanut Haltin valloitus järjestetään taas tänä vuonna uudelleen. Lue tarkempi esittely täältä.
 
HALTIN VALLOITUS 2017 LOPPUUNMYYTY
 
- Ajankohta 29.7. - 6.8.2017
- Erämaassa ollaan 6 yötä ja 7 päivää
- Hakijoista valitaan 10-12 asiakasta
 
Muut eräopaspalvelut
 
Wild Adventures Northista sekä yhteistyöverkostostamme löytyy tietoa ja taitoa monista asioista, kuten metsästyksestä (myös jousimetsästys), kalastuksesta (virveli, pilkki, onki, katiska ja verkot), luonnossa selviytymisestä, villiyrteistä, eräkokkauksesta, sienistä, perhoskeräilystä, kestävyysurheilusta, melonnasta ja koiravaljakkoajeluista. Millaisia palveluita toivoisit? Kerro meille toiveesi täällä.
 
 
 
 
 
 
 
                      
 
 
©2017 Wild Adventures North - suntuubi.com